Overraskelser i lufthavnen

Hvad ville du sige, hvis du sad i en lufthavn og ventede på boarding, og pludselig kommer en medarbejder fra det luftfartselskab du skal flyve med, og overrasker dig med en lille gave – eller måske bare en “god tur” hilsen?

KLM ville se hvad små uventede overraskelser kunne gøre for glæden blandt deres rejsende. Så her hvad de gjorde:

Når en KLM-rejsende via Twitter og Foursquare delte sine rejseplaner, brugte KLM andre sociale medier til at finde information om passageren, så de kunne finde en lille (perfekt) personlig gave, som de så overrakte til den meget overraskede passagerer ved gaten.  Læg specielt mærke til ansigtsudtrykket hos den ældre dame:

Har du nogensinde prøvet noget tilsvarende? Hvis “ja” vil vi meget gerne høre om det!

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

2 kommentarer

  1. Hvilket herligt eksempel på brugen af sociale medier og ikke mindst kundeservice.
    I Danmark ville forbruggerrådet sandsynligvis være “meget betænkelige” (http://techtjek.blogs.business.dk/2011/01/11/forbrugerradets-digitale-forstaelse-er-bornert-og-forkert/) men når jeg sammenligner holdningen med en Air France oplevelse i 2006, hvor deres usandsynligt dårlige planlægning af transfertider i Charles de Gaulle var skyld i at vi strandede dér i 9 timer på vejen hjem fra Sydafrika med min 3 mdr gamle adoptivsøn. Ingen hjælp til mad, bleer eller tæpper. Kun en voucher på en sandwich og en kop kaffe … men desværre ingen adgang til blender jeg kunne tilberede den med!!!

Skriv en kommentar