Mandagstip: Hvem hjælper du?

Din mission denne mandag er at spørge dig selv om dette: “Hvem du har hjulpet i dag?”

Inden du tager hjem i dag, skal du bruge nogle minutter på at skrive en liste på fem ting du har gjort eller måder du har bidraget på. Fem måder du har:

  • Hjulpet andre i dag
  • Gjort andres liv lettere
  • Givet andre arbejdsglæde

Det kan være store ting, og det kan være små ting, det kan være at hjælpe dine kollegaer, kunder, forretningsforbindelser, leverandører aller andre.

Der er tre årsager til at det er vigtigt at stoppe op af og til for at blive mindet om hvem du hjælper:

  1. Når du hjælper nogen, giver du dem (arbejds)glæde
  2. Det føles godt at vide at du gør en forskel
  3. Det hjælper dig til at finde mening i dit job. Arbejde i dag er mere end at fuldføre dine opgaver – det handler også om at hjælpe andre og og bidrage til mere end din egen trivsel.

Prøv denne øvelse i dag og skriv en kommentar om hvordan det var. Hvis du kunne lide det, kan du sagtens gentage øvelsen hver dag denne uge, og få et mere detaljeret billede af hvor og hvem du hjælper. God fornøjelse.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.
Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

1 kommentar

  1. Jeg har hjulpet 2 “konkollegaer” her til morgen ved uopfordret at markedsføre deres produkter “Passiv indkomst produkter” ved at lægge det på min FB side “sociale medier for dummies” og “Kvinder og mænd der vil tør og gør “

Skriv en kommentar