Demokratiske arbejdspladser har bedre medarbejdere…

Vi bor i et demokratisk land, men hvordan kan det så være at mange af os accepterer at vores arbejdsplads er bureaukratisk?

Amerikanske Traci Fenton fra WorldBlu hjælper arbejdspladser med at blive mere demokratiske og mindre kontrolbaserede.

I videoen nedenfor forklarer Traci, at på en demokratisk arbejdsplads føler medarbejderne sig mere værdsat og respekteret – når vi får indflydelse (bliver hørt) er der plads til at vi som medarbejder bruger vores potentialer, tør bidrage med vores ideer og derved bliver mere innovative – hvilket igen betyder at vi yder mere…

Mon der er nogle danske arbejdspladser derude, som drømmer om at komme på WorldBlu’s liste over verdens mest demokratiske arbejdsplads?

og ja… det var en opfordring ;o)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar