Kort til arbejdsglæden – opgavekort

[layerslider id=’1′]

Kort til arbejdsglæden

Kort til arbejdsglæden er et spil specielt velegnet til brug i en afdeling eller en mindre virksomhed der ønsker et let værktøj til at arbejde med – og synliggøre – arbejdsglæden.

Spillet består af 53 opgavekort, en vejledning til hvordan I spiller det og en opbevaringsæske i halvgennemsigtig plast. Ud over kortene skal I bruge et udstillingsområde til at fremvise resultaterne. Det kan være en opslagstavle, et whiteboard eller en væg – og det har de fleste allerede.

Reglerne er enkle: Deltagerne trækker et kort hver morgen som indeholder en sjov, simpel mission de skal udføre i løbet af dagen. Alle missionerne kan gennemføres på få minutter og er designet til at give mere arbejdsglæde til deltageren selv og til kollegerne.

Spil det en uges tid eller to i din afdeling, din projektgruppe eller dit team. Brug Kort til arbejdsglæden – så er der ikke langt igen :o)

Bestil Kort til arbejdsglæden

Køber du Kort til arbejdsglæden af os, modtager du de trykte 53 opgavekort og et kort med vejledning i størrelsen 14×10 cm på dansk, i en semitransparent plastæske på 11×16 cm med genlukfunktion.

[button color=”#ffffff” background=”#EE7501″ size=”large” src=”https://www.arbejdsglaedeshoppen.dk/kort-til-arbejdsglaeden.html”]Bestil “Kort til arbejdsglæden” i Arbejdsglædeshoppen[/button]

Skriv en kommentar