Bog: Happy Hour fra 8 til 16

Udkommer nu i 7. oplag – over 14.000 solgt!

Sagt om bogen

“Jeg er vild med Alexanders bog. Læs den!”
– Lars Kolind

“Vil med sikkerhed kunne inspirere både ledere og ansatte… Hurtig og frugtbar læsning.”
– CV, Karrieremagasinet for kvinder

“Denne bog er rigtig, rigtig god. Den er utroligt velskrevet, fuld af ny viden og der er øvelser der giver dig mere arbejdsglæde. Man kan ikke bede om mere end det.”
– David Maister, forfatter til “The Professional Service Firm” og “Strategy and The Fat Smoker”

“Denne bog burde være obligatorisk læsning for alle ledere og ansatte i danske virksomheder. Den giver dig opskriften til mere glæde, udvikling og succes på jobbet.”
– Mads Kjaer, adm. direktør i myC4 og ejer af Kjaer Group, Danmarks gladeste arbejdsplads i 2003+2004.

“Halvvejs igennem denne bog havde jeg et kæmpe smil i ansigtet. Jeg havde så meget energi at jeg måtte kaste dynen af mig (ja jeg læste den i sengen) og styrte ned til computeren for at gå på nettet og bestille en kopi af bogen til hver af mine topledere.”
– Gene Fowler, adm. direktør for Fatkat Animation Studios, Canada

“Det er en hyggelig og dejlig lille bog. En opmuntring til dem, der synes, at arbejde er noget lort og bare skal overstås. Der er forord af Lars Kolind. Supervelskrevet som sædvanligt. Lige som resten af bogen…

Bogen er ikke særlig kompliceret, og budskaberne går lige ind i hjertet hos læseren. Derfor er det en bog som skal læses.”
– Henrik Ørholt, PA Consulting Group

Endelig en bog om arbejdsglæde

Vågner du træt op mandag morgen og tænker “Åh nej! Endnu en arbejdsuge”? Mangler din arbejdsplads energi, humør, engagement og motivation? Har du set for mange kolleger slæbe sig gennem arbejdsdagen uden passion og glød i øjnene?

Denne bog er for alle som har et arbejde og gerne vil ha’ det sjovere på jobbet. Ansatte og ledere. I det private og det offentlige. På store og små arbejdspladser.

Den er solgt i over 2.000 4.000 6.000 6.000 8.000 10.000 11.000 14.000 stk. siden den udkom i april 2008 og er på Børsens top-10 liste over de mest solgte managementbøger i Danmark. Bogen er bl.a også udkommet på engelsk, spansk, hollandsk, portugisisk og kinesisk.

Køb bogen

Bogen har 212 sider og koster 200 kr. Køb den i Arbejdsglædeshoppen eller i din lokale boghandler.

Ekstra materialer til bogen

Du kan finde ekstra materialer til bogen her.