Konference: Rekruttering – det kan gøres MEGET bedre

Rekruttering – det kan gøres MEGET bedre

Rekruttering med glæde er tilbage 13. marts 2019

Konferencen 2018 er afholdt – tusind tak til alle 125 deltagere

“Hiring well is the most important thing in the universe.”
– Softwarefirmaet Valve

Oplever I også at:

  • Det er blevet sværere at finde de rette medarbejdere
  • Rekruttering er en pligtøvelse, som få har lyst til
  • Gode kandidater som ellers har sagt ja, falder fra før de starter
  • Rekruttering bliver et hasteprojekt, og ses som en tidsrøver

Rekruttering har altid været en svær, men altafgørende kunst, og det er kun blevet sværere nu hvor konjunkturerne stiger og arbejdsløsheden falder.

Heldigvis findes der meget bedre måder, at rekruttere på. På denne konference kan du høre hvordan nogle af verdens bedste og mest succesrige arbejdspladser som Google, Middelfart Sparekasse, Unity Technologies, Disney, Southwest Airlines og Zappos grundlæggende har redefineret hvordan de finder nye medarbejdere. På den måde bliver rekruttering ikke bare billigere og bedre, det bliver en proces, som skaber værdi og engagement for både ledere, medarbejdere, HR og kandidater.

Praktisk info

Tid: Onsdag den 7. februar 2018 kl. 13:30 – 16:30

Sted: Mogens Dahls Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S
Pris: Kr. 850 inkl. moms per person / kr. 700 inkl. moms ved minimum 3 billetter. Køb billetter her

Program

13:30 Velkomst

Arrangørerne byder velkommen og gennemgår de største problemer og udfordringer ved rekruttering.Jo Gudman Rasmussen

Rekruttering med glæde – 5 tips

Jo Gudman Rasmussen, Partner & Senior Consultant i The People & Capacity Group

Hvad ville det betyde for din arbejdsplads, hvis I i meget højere grad kunne ansætte med glæde? Og hvad ville det betyde for ansøgerne, hvis en jobsamtale var noget man kunne glæde sig til?Jo Gudman er international HR- og rekrutteringsekspert og hun vil give dig 5 konkrete tips til hvordan I gør rekruttering til en sjov, energi-givende og effektiv proces for alle involverede – både for virksomheden og ansøgerne – og dermed får de rigtige mennesker ind og holder de forkerte ude.

Michael Lindgaard Hedemann

Sådan rekrutterer Europas gladeste bank

Michael Lindgaard Hedemann, HR-konsulent i Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er 5 gange blevet kåret som Danmarks gladeste arbejdsplads i Great Place to Work undersøgelsen og har seneste vundet æren som tredjebedste arbejdsplads i Europa.De har en vanvittig inspirerende tilgang til både ansættelse og onboarding, der sætter et meget stærkt fokus på arbejdsglæde og relationer.
Lone Skriver

Få den rigtige kandidat, på det rigtige tidspunkt, på det rigtige sted

Lone Skriver, Head of Nordic Region i IPM Global Mobility

Vi har behov for internationale kandidater, og mange virksomheder vil rigtig gerne hyre internationale kandidater, men kan ikke overskue hvad det praktisk indebærer.Lone har over 10 års erfaring med global mobility og onboarding over hele verdenen. Hun vil fortælle om hvordan en rigtig onboarding proces kan sikre dig at den rigtige kandidat bliver og hvad global mobility kan tilføre positivt til virksomhederne.
Menlo Innovations

“Extreme Hiring” hos Menlo Innovations

Mollie Callahan og Josh Sartwell, Menlo Innovations

IT-firmaet Menlo Innovations i Michigan i USA vil gerne tiltrække og rekruttere de dygtigste IT-udviklere hurtigt og effektivt, så de har udviklet en proces de kalder extreme hiring, som er en af de mest innovative rekrutteringsprocesser vi nogensinde har set.Hør hvordan de med en kort, intens process kan evaluere mange kandidater på en gang på både personlighed, faglige egenskaber og kulturmatch og samtidigt involvere de eksisterende medarbejdere i ansættelserne.Oplægget er på engelsk.
Alexander Kjerulf

Stjæl de bedste rekrutteringsideer fra verdens gladeste arbejdspladser

Alexander Kjerulf, Chief Happiness Officer i Arbejdsglæde nu

Alexander har besøgt nogle af verdens gladeste og mest succesrige arbejdspladser og vil fortælle om nogle af deres mest spændende og innovative ideer indenfor rekruttering. Hør for eksempel hvordan:

  • Zappos betaler nye medarbejdere for at sige op
  • Southwest Airlines ansætter efter kulturmatch og humor
  • Next Jump ansætter efter “ydmyghed”
  • DisneyWorld hurtigt indfører nye medarbejdere i Disney-kulturen
  • Quirk i Cape Town tester kandidater med Julefest-testen

16:30 Slut

Bliv hængende og netværk med talerne og de andre deltagere.

Til konferencen vil du også kunne møde:

DISCnordic – Tina Nystrup Andersen

Tina Nystrup Andersen, Partner hos vores gode samarbejdspartner DISCnordic, vil hele dagen være til rådighed for, at fortælle mere om hvad DISCnordic har af værktøjer til succesfuld udvikling af jeres organisationer, og kan guide jer til at opnå både vækst og trivsel. Yderligere har hun rigtig gode inputs til, hvordan I kan undgå de gængse fejl når I bruger tests til rekruttering.

Jobindex

Jobindex er din leverandør inden for rekruttering, branding og jobannoncering. Med landets største og mest opdaterede CV-database og 800.000 månedlige brugere på jobindex.dk har vi kandidater til alle brancher og stillinger. Når du vælger Jobindex som din rekrutteringspartner, får du en specialist som samarbejdspartner til hvert skridt af din rejse mod din nye medarbejder. Vores rekrutteringskonsulenter er inddelt efter branche og fagkompetencer for at kunne rådgive dig med den nyeste viden og bredeste erfaring, så du får ansat den helt rigtige kandidat.