Bog: Arbejdsglæde på 6 uger

Alle kan få arbejdsglæde, også dig. Det kræver, at du vælger det til og gør noget for det. Det vil vi gerne hjælpe dig med, så derfor har Jon Kjær Nielsen og Alexander Kjerulf, skrevet denne bog med et enkelt praktisk 6-ugers program, der kan hæve din arbejdsglæde.

Arbejdsglæde på 6 uger

Sagt om bogen

“Hvis ikke vi sætter arbejdsglæde på dagsordenen risikerer vi dødkedeligt arbejde resten af livet. Derfor skal du investere i denne fantastiske bog”.
– Alfred Josefsen, adm. dir. i Irma

“Så kom der endelig en brugsanvisning i hvad man kan gøre. Ikke noget med teorier og bla. bla. bla. – og propfyldt med ideer og super vejledning. Hvorfor er der ikke nogen der har tænkt på at gøre det så enkelt før?”
– Kim Axelsen, adm. dir. i AFA JCDecaux as

“Vi arbejder med kvalitet, og den slags udføres kun af glade mennesker. Her er opskriften. Hvorfor læste jeg ikke den for 10 år siden? Fast pensum hos Infrateam”.
– Jeppe Degnbol Møller, Infrateam

Om bogen

Bogen inderholder et komplet 6-ugers program med daglige øvelser til arbejdsglæden. Udgangspunktet er, at forandringer skabes bedste ved et konstant fokus – og så kan det faktisk gå ret stærkt! Bogen er opdelt i seks temaer – ét pr. uge. Temaerne, med tilhørende øvelser, er:

  • Uge 1: Positivisme, optimisme og ros
  • Uge 2: Hyg dig med dine kolleger
  • Uge 3: Mening og resultater
  • Uge 4: Energi og ro
  • Uge 5: Problemer og arbejdsglædedræbere
  • Uge 6: Hvad kan DU gøre for arbejdsglæden

Tag bogen med på arbejde, gennemfør 2-3 øvelser per dag i 6 uger og så er du godt på vej til at skabe mere arbejdsglæde. Bogen indeholder også et spørgeskema, så du kan måle din arbejdsglæde før du går i gang, undervejs og når de 6 uger er gået-

Køb bogen

Bogen har 232 sider i et lille, kompakt format og koster 99 kr. Køb den til dig selv, til din kollega eller dit personale – flere virksomheder har allerede indkøbt den til alle mand :o)

Køb den i Arbejdsglædeshoppen eller find den hos din boghandler.

Skriv en kommentar