Dårlige dage på jobbet

Dårlige dage på jobbet - Photo by Hirurg, Getty Images Signature

Dårlige dage på jobbet

Hvad er det – helt konkret – der giver os dårlige dage på jobbet? Tilbage i 2015 gennemførte vi en dansk undersøgelse om, hvad der giver os dårlige dage på arbejdet. I 2018 gentog vi undersøgelsen med internationalt fokus.

Vi er nu i 2022, og vi vil rigtig gerne vide hvordan det står til på de danske arbejdspladser, nu hvor mange af os har oplevet store forandringer i den måde vi arbejder på.

Derfor bliver vi rigtig glade, hvis du vil give os din mening i formularen nedenfor. Jo flere besvarelser vi får, des mere retvisende billede får vi. Du er derfor meget velkommen til at dele undersøgelsen, så vi når ud til så mange som muligt, på forhånd tak.

Når undersøgelsen er afsluttet, deler vi naturligvis resultatet med jer. her på siden. Hvis du er interesseret i at se resultaterne fra de tidligere undersøgelser, kan du finde dem her (2015) og den internationale her (2018).

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar