Mandagstip: Sig tak

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Sig tak

Hvis du tænker efter, kan du med sikkerhed komme i tanke om en på jobbet der fortjener din tak. En kollega der har hjulpet dig, eller en du er blevet inspireret af, tænk på den sidste person der har lært dig noget nyt, måske kan du komme i tanke om en der har støttet dig eller en der fortjener tak for noget andet?

Hvem blandt dine kolleger (eller chefen) har gjort dit arbejdsliv sjovere, bedre eller lettere?

TAK!

Find de mennesker du ikke har fået sagt ordentlig tak til – tak til dem personligt eller skriv et takkebrev.

Tak er et fantastisk lille ord, med stor magt. Gå ud og brug det, ganske enkelt.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar