Lars Kolind på årets arbejdsglædekonference

Lars Kolind på årets arbejdsglædekonference

larskolind

Lars Kolind behøver vist ingen introduktion, men for en sikkerheds skyld…

Lars Kolind er en dansk erhvervsmand, iværksætter, adjungeret professor ved Århus Universitet/Handelshøjskolen i Århus, tidligere direktør i Oticon og forfatter til bøgerne “Bevægelsen”,  “Kolind Kuren” og “UNBOSS”.

Det er ingen hemmelighed at vi er ret vilde med Lars Kolind og hans ledelsesfilosofier.

Lars talte første gang på Arbejdsglæde Live! i 2010. Vi er så heldige at han kommer igen i år, og han vil tale om hvad der giver mening for ham og hvordan du kan skabe mening i det du gør.

Arbejdsglæde gavner bundlinjen – det ved vi. Men hvor kommer arbejdsglæden fra? Den kommer først og fremmest fra meningen med det vi gør. Arbejde uden mening, er som et hus uden varme. På afstand ser det godt ud, men hvem gider bo der året rundt?

Læs mere om Arbejdsglæde Live! 2016 og køb din billet inden det er for sent :-) Der er allerede solgt over 100 billetter.

Se eller gense Lars Kolinds indlæg “Fremtidens organisation er glad” fra konferencen i 2010 her:

Lars Kolind: Fremtidens organisation er glad

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar