Del de gode oplevelser

Vi forsøger altid at inspirere vores kunder til at blive bedre til at dele de gode historier/de gode resultater/meningsfulde fremskridt og ikke kun dele de ting de ikke når, eller det der går galt.

Der er mange måder at dele de gode oplevelser på, men en god måde er at synliggøre dem – f.eks ved at lade alle skrive deres gode oplevelser ned på kort, som bliver synliggjort på arbejdspladsen. Det gjorde de hos Skandia, hvor kortene løbende blev hængt op på “tørresnore” på deres kontor. På kortene stod der “Mine gode oplevelser i dag”, og på bagsiden kunne man skrive dagens positive oplevelser.

Del de gode oplevelserDe gode historier var der mange af. Kollegaer der var blevet rost, arbejdsopgaver de kom i mål med, gode kundemøder, og ikke mindst en kollega som på kortet havde skrevet at hun skulle være mor til juni :-)

Ud over at kortene med de mange positive budskaber hang synligt for alle i kontor-landskabet, blev nogle af kortene også læst op på deres store fællesmøde. En fantastisk måde at sprede de gode historier på!

Hos Skandia var alle kortene røde eller grønne, da de brugte kortene som “julepynt” i december måned, men idéen kan naturligvis bruges året rundt. Lav påskeinspirerede kort til påske, find gratis go-cards med glade budskaber eller sjove billeder på eller lav jeres helt egne kort :-) Måske har I allerede noget med firmalogo som kan bruges til formålet?

Charlotte fra Skandia har fortalt at det for dem, var en god måde at arbejde med arbejdsglæde på. Tak fordi vi må dele jeres super inspirerende idé :-)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar