Mandagstip: Find en ting du kan holde op med at gøre

Mandagstip

Langt de fleste af vores mandagstips handler om ting du kan gøre for at skabe arbejdsglæde. Men lige så vigtigt for arbejdsglæden er faktisk at finde ud af om der er noget der ødelægger din arbejdsglæde. Så I denne uge skal du spørge dig selv: Er der noget du kan holde op med at gøre på jobbet?

Det kunne være du har en eller anden uvane? Er der noget du plejer at gøre som irriterer dig eller andre? En arbejdsopgave du altid udskyder til sidste øjeblik, efterlader en sjat kaffe på kanden, lader telefonen ligge selvom du forlader din plads, altid lige arbejder en time eller 2 over selvom arbejdet kan vente til dagen efter… Find sådan en ting, og lad være med at gøre det i denne uge. Hvis det virker, kan du jo holde helt op med at gøre det – og måske efter efterårsferien finde en ting mere ;-)

Har du svært ved at finde noget du plejer at gøre som irriterer dig, kan du spørge en god kollega om han har lagt mærke til en ting du gør, han godt kunne undvære. Ofte kan det være små vaner vi knap nok selv lægger mærke til at vi gør.

Hvad vil du holde op med at gøre i denne uge?

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar