Mandagstip: Sig “niveau-5-godmorgen”

Et af de vigtigste, dybeste og mest fundamentale psykologiske behov vi mennesker har, er at andre mennesker kan lide os. Der er ikke noget vigtigere for os end at vi føler os respekteret og afholdte. Vi bruger rigtig mange timer på jobbet, og så er det jo netop vigtigt at have gode relationer med dine kolleger.

Denne uges mandagstip vil hjælpe dig med at skabe disse gode relationer, ved at starte dagen positivt. Sig “niveau-5-godmorgen” til mindst 3 kolleger hver dag i denne uge (gerne 3 nye hver dag).

Godmorgen på niveau 5 betyder:

  1. Sig godmorgen
  2. Lyd glad (smil) :o)
  3. Få øjenkontakt
  4. Tilføj en lille ekstra ting som “Hvordan har du det?”, “Dejligt at se dig”, “Har du haft en god weekend?” eller lignende.
  5. Rør ved den anden person (giv hånd, et klap på skulderen, et kram – alt efter humør)

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar