Dyrk talenterne med glæde

Dyrk talenterne med glæde

Hvordan finder FCK de bedste unge fodboldtalenter og hvordan skaber de et træningsmiljø, hvor de udvikler sig bedste muligt så der kommer masser af nye, unge, “hjemmedyrkede” spillere til superligaholdet?

Det er det job Sune Smith-Nielsen har som talentchef i FCK og en del af hans svar er: Glæde!

Det skal være sjovt at spille fodbold – selvfølgelig – men det skal også være sjovt at træne på en regnvåd mandag aften. På vores Arbejdsglæde Live! konference i maj måned fortalte han, hvordan han skaber arbejdsglæde for de teenage-drenge han arbejder med og hvordan han også bruger glæde til at finde og dyrke talenterne.

Her kan du se hele Sunes indlæg (18 minutter):

Sune Smith-Nielsen: Dyrk talenterne med glæde

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar