Planlægning af efterårets gratis online foredrag – hvad synes du vil skal tilbyde?

Person ser på en bærbar computer med teksten 'Tema? Tidspunkt?' på skærmen, som indikerer valg af tema og tidspunkt for et online foredrag. Photo af AndreyPopov fra Getty Images

Planlægning af efterårets gratis online foredrag – hvad synes du vil skal tilbyde?

Efterårsplanlægningen er allerede i fuld gang, og vi er ved at planlægge en række gratis online foredrag. For at sikre, at vi tilbyder indhold, der er relevant og spændende for dig, vil vi meget gerne høre dine tanker og forslag. Hvilke temaer synes du kunne være interessante? Og hvilke tidspunkter passer bedst ind i din arbejdsdag til at deltage i et online foredrag?

Vi har lavet dette lille skema som du meget gerne må udfylde. Din feedback hjælper os til at sammensætte det helt rigtige program til efterårets gratis online foredrag.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Vil du være blandt de første der får besked, når efterårets gratis online foredrag er åbne for tilmelding? Så vil vi anbefale at du skriver dig op til at modtage vores gratis nyhedsbrev om arbejdsglæde. Vi sender nyhedsbrevet ud 1-2 gange om måneden og det indeholder artikler, videnskab, videoer og gode tips om arbejdsglæde.

Relateret indhold:

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar