Bliv klogere på kollegerne med arbejdsglædepoker

Arbejdsglædepoker

Bliv klogere på kollegerne med arbejdsglædepoker

Der er stor efterspørgsel på at spille Arbejdsglædepoker i øjeblikket. Både hvor vi kommer ud og kombinerer det med et foredrag eller workshop, men også spil-selv løsningen er populær.

Hvor godt kender du dine kolleger?

Og det er der en grund til! Med normalisering af hjemmearbejdsdage og hybridarbejde har mange af os arbejdet meget alene. Det har medført at vi kender mindre til hinandens trivsel – hvilket naturligvis er helt naturligt. Måske har du endda fået nye kolleger, som du slet ikke har mødt fysisk endnu.

Jo bedre vi kender hinanden – både fagligt og socialt, jo nemmere bliver det at samarbejde. Så selv den uformelle small-talk kan rent faktisk hjælpe jer til at få forståelse for hinandens forskelligheder.

Arlette Bentzen Arbejdsglædepoker
Arlette spiller Arbejdsglædepoker med en stor gruppe deltagere

Hvad er Arbejdsglædepoker?

Arbejdsglædepoker (eller Personality Poker på originalsproget) er et kortspil, der på en energisk og dynamisk måde afdækker deltagernes personlighedstyper. Spillet giver en gensidig forståelse og accept af jeres forskelligheder, og er et super udgangspunkt for at tale om betydningen af menneskelige forskelligheder i relation til arbejdsglæden.

Typerne viser, hvad der giver den enkelte arbejdsglæde og giver dermed bedre kendskab til egne personlighedspræferencer, men i modsætning til en normal personlighedstypetest, også til kollegernes. Arbejdsglædepoker kan spilles i grupper som kender hinanden godt, men er også fantastisk til nye teams, hvor I skal lære hinanden bedre at kende.

De fleste af vores kunder vælger at lade os facilitere spillet. Det kan vi gøre på 3 timer (inkl. et foredrag/oplæg om arbejdsglæde). Læs mere her.

I kan også vælge selv at facilitere Arbejdsglædepoker, det kræver blot at I køber kortene i Arbejdsglædeshoppen. Her kan du købe et startsæt, der indeholder 5 spil samt en vejledning til hvordan I selv spiller Arbejdsglædepoker. Vi beregner et spil kort til ca. 7 personer, så et startsæt giver jer kort nok til at spille 35-40 personer. Er I flere, er det muligt at tilkøbe ekstra spillekort som supplement til startsættet.

Arbejdsglædepoker – spil selv eller lad os facilitere det

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne og finde frem til den løsning der passer bedst til jer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar