Efterårstilbud i Arbejdsglædeshoppen – Kort til Arbejdsglæden

Efterårstilbud i Arbejdsglædeshoppen – Kort til Arbejdsglæden

Det er blevet efterår, vinden rusker i bladene der så småt skifter farve, og hvis du cykler til arbejdet, har du som regel regntøjet med. Bare for en sikkerheds skyld. I stedet for at ærgres over at de mørkere tider uundgåeligt er på vej, har vi valgt at fejre efteråret med et godt tilbud i Arbejdsglædeshoppen.

Resten af september kan du købe spillet Kort til Arbejdsglæden til 200 kroner + moms og vi giver fragten :-) Det betyder at du kan spare op til 125 kroner + moms. Normalt koster spillet 250 kroner + 75 kroner for fragt og håndtering (hvis du køber for mindre end 1000 kroner i Arbejdsglædeshoppen) + moms.

Hvad kan man bruge spillet til, spørger du? Kort til arbejdsglæden er et spil specielt velegnet til brug i en afdeling eller en mindre virksomhed der ønsker et let værktøj til at arbejde med – og synliggøre – arbejdsglæden. Spil det en uges tid eller to i din afdeling, din projektgruppe eller dit team. Reglerne er enkle: Deltagerne trækker et kort hver morgen som indeholder en sjov, enkel mission de skal udføre i løbet af dagen. Alle missionerne kan gennemføres på få minutter og er designet til at give mere arbejdsglæde til deltageren selv og til kollegerne.

Bestil spillet Kort til Arbejdsglæden med rabat frem til 30. september i Arbejdsglædeshoppen. Vi er ret hurtige til at sende pakker afsted :o)

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar