Thyra Frank: Ledelse med glæde

Thyra Frank: Ledelse med glæde

Nu hvor folketingsvalget er blevet udskrevet har Thyra Frank meldt ud, at hun stopper i politik og som ældreminister. Det gav os lyst til at dele denne video fra vores arbejdsglædekonference i 2015, hvor hun talte kort tid efter, at hun var kommet i folketinget.

Hvordan skabte Thyra en af Danmarks bedste arbejdspladser i en af Danmarks mest pressede sektorer? Hvad er god ledelse, når man aldrig har læst en bog om det? Hvordan bevarer man sin menneskelighed og sin sunde dømmekraft i et tungt bureaukrati og et hav af regler?

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar