Mandagstip: Lav noget sjov med kollegerne

Selvfølgelig er jobbet vigtigt, og vi skal passe vores arbejde seriøst og kompetent. Men der skal også være plads til sjov på jobbet, og hvis vi giver plads til humor og latter, arbejder vi også bedre. Og det er din mission i denne uge: At lave noget sjovt med kollegerne.

Her er 4 ideer – brug en af dem eller find selv på noget:

  • Del noget sjovt med kollegerne (fx en vittighed eller en sjov YouTube-video). Du finder måske lidt inspiration her på bloggen blandt vores smil.
  • Lav noget fis med en kollega som er på ferie. Vi har set fantastiske eksempler på kontorer hvor alt – hver eneste genstand fra kuglepenne til skrivebordet – i nattens løb er blevet pakket fint ind i gavepapir. Eller et kontor der er fyldt med oppustede balloner.
  • Hvad med at pynte kontoret med mange post-its? Der kan måske arrangeres en lille konkurrence for den mest kreative udsmykning af væg eller rude?
  • Arrangér en keglespils-konkurrence, fx. i forbindelse med frokostpausen. Her er et forslag til hvordan du kan gøre.

Rigtig god fornøjelse!

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på kort tid. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar