Hvem synes du skal tale på vores næste konference?

Arbejdsglæde Live! 2015Vi er godt i gang med at planlægge 2015-udgaven af vores årlige arbejdsglædekonference. Det største og vigtigste stykke arbejde er som altid at finde dygtige, inspirerende talere som har noget vigtigt at sige om arbejdsglæde.

Kender du nogen, vi burde overveje at sætte på programmet? Skriv en kommentar på dette indlæg og fortæl os om dem!

Og hvis du bare ikke VIL gå glip af dagen kan du allerede nu lave en forhåndsreservation her.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

11 kommentarer

 1. Hej Alexander. Jeg vil anbefale Robert Rolfsted – det mest energigivende (og glade) menneske jeg nogensinde har mødt. Og super inspirerende udstråling, når han er “live” – fx med sit emne “ReinventYourself”

 2. Peter Mygind har noget godt at sige om at elske sig selv. Det skaber mulighed for at opmuntre andre og giver dem mulighed for at udvikle sig. Han har mange relevante ting at sige, også ind i en arbejdssituation.

 3. Lisbeth G. Petersen er en ildsjæl vedr. arbejdsglæde. Jeg har hørt hende 2 gange, og jeg får ALDRIG nok af hende – både hendes budskaber, men også hendes skønne latter :-) Har sidst hørt hende på HR & Ledelsesdagen i foråret 2015 på Nordjyske Medier…..

 4. Tommy Kjær Lassen er god til at give et mere filosofisk overblik fra helikopterhøjde.
  Jane Blichmann er helt fantastisk til at få en til at lytte ordentligt efter på mere end en måde.
  Camilla Kring har nogle meget interessante tanker om at arbejde når ens biologiske rytme passer bedst til at give den en skalle.
  Carsten Bundgaard fra Motivation Factors ved en masse om at skaffe sammenhæng mellem de faktorer der bedst giver en personlig arbejdsglæde og hvordan virksomheden viser sin anerkendelse.

 5. Freddy Meyers fordrag, “Gå gladere hjem fra arbejde end da du kom!” , Freddy har en fantastisk tilgang og holdninger til livet/arbejdslivet. Hans historie om “surstråler” og deres indflydelse på arbejdspladsen, kan kun gi et smil på læben.

 6. Jeg foreslår Jimmy Maymann… CEO Huffington Post… Har bla. implementeret en mere skandinavisk form for ledelse. Måske ikk så meget om direkte arbejdsglæde, men mere som inspiration.

 7. Vi ser frem til konferencen – Helle Hein er altid skarp hende vil vi gerne se – Rasmus Bagger er god på hvordan du bliver en person med overskud til glæde for andre og ikke mindst dig selv – Vi ses

 8. Freddy Meyer’s “Gå gladere hjem fra arbejde end da du kom” sjældent har jeg grinet så meget og så længe og stadig fået prikket til en masse dagligdags situationer.

 9. Jeg vil i al beskedenhed anbefale min direktør Henrik Wenøe. Han har meget på hjertet og nægter at arbejde med problemer, derfor bringer han altid folk derhen hvor problemet ikke er før han guider dem videre i deres udviklingsproces. Tjek ham ud på Acuity Worlds YouTube kanal hvor han bla. fortæller om Mental fitness for fighters og hvorfor stress og mobbepolitiker er spild af tid.

 10. Jeg vil foreslå Peter Nørgaard, CEO i Creativ Company http://om.cchobby.dk/.
  Han har skabt en socialøkonomisk virksomhed i Holstebro, hvor arbejdsglæden er helt i top. Han er en fantastisk fortæller – og brænder virkelig for at udfolde potentialet hos sine medarbejdere.

Skriv en kommentar