Hjælp os med at teste Arbejdsglædespillet 2.0

Vi er ved at udvikle næste version af Arbejdsglædespillet, vores brædtspil for 4-8 kolleger, som gerne vil blive klogere på arbejdsglæden. Og nu vil vi gerne teste de sidste elementer i næste version af spillet, inden vi sætter den i produktion.

Har du lyst til at hjælpe os med det?

Du kan komme alene eller sammen med op til 7 kolleger. I skal sætte 2 timer af og til gengæld får I masser af input til mere arbejdsglæde og chancen for at prøve spillet før alle andre.

Vi spiller Arbejdsglædespillet på vores kontor på Frederiksberg torsdag den 2. maj kl. 13.00 – 15.00. Tilmeld jer ved at sende en mail til os – der er kun 8 pladser i alt, så det handler om at være lynhurtig :o)

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar