Mandagstip: På jagt efter de glade


Mandagstippet er denne gang en ganske enkelt lille øvelse: du skal på jagt efter de glade mennesker omkring dig.

Vi kender dem alle, de glade: Det er receptionisten der altid smiler når man træder ind ad døren. Det er buschaufføren i bybussen der er selvudnævnt tourguide. Det er kassedamen i netto, der giver sig tid til en glad hilsen og lidt hyggesnak med alle kunderne i køen. Og jeg er sikker på, at du også vil møde en glad, der hvor du kommer i dag. Det kan være én af dine kollegaer, ham der altid spreder den gode stemning, eller hende der altid kommer dig smilende i møde. Find ham – eller hende. Og fortæl dem at du sætter pris på den glæde de spreder.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar