Vi anbefaler en ny bog: Glade Chefer af Trine Wiese og Iver Tarp

“Glade Chefer er et fantastisk initiativ. Et tiltrængt initiativ!”
– Maarten van England, topchef i ISS Facility Services A/S

I bogen Glade Chefer tager topchefer – fra hver deres hjørne af dansk erhvervsliv – bladet fra munden og sætter ord på, at glade chefer er vejen frem, hvis en virksomhed skal blomstre og udvikle sig. Vores egen Alexander Kjerulf er en af dem og han udtaler sig selvfølgelig om hvorfor arbejdsglæde er en leders vigtigste prioritet.

Bogen giver dig værktøjer, idéer og inspiration til et glad liv som chef – til glæde for medarbejdere, kolleger og familie. Har du et ønske om en gladere hverdag, om at nå dine mål med glæde som chef eller som kommende chef, så er Glade Chefer bogen. Læs Glade Chefer, og lad dig inspirere til et gladere liv!

Den udkommer 5. maj på Forlaget Turbine, den er på 204 sider og koster 299 kr. Læs mere om bogen her.

Relaterede artikler

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar