Musik gør gladere

Jeg ser aldrig TV, men hører næsten altid musik når jeg er hjemme. Er humøret lidt tungt kan jeg finde på at sætte noget energisk eller glad musik på, for at peppe stemningen lidt op.

Jeg blev derfor glad, men ikke så overrasket, da jeg læste af forskere har nu dokumenteret, at det kan have en positiv effekt på humøret, at lytte til musik. Og i sammenligningen med det små-deprimerende TV-kiggeri kommer musikken ud på en klar førsteplads. Læs mere om det i dagen online-udgave af fri.dk her.

Altid dejligt når forskningen bekræfter noget man godt vidste selv. Nu vil jeg sætte en plade på… :o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar