Send et smil på SMS

Hvis du kører med bus jævnligt, har du måske allerede lagt mærke til det. Du har nu muligheden for at sende din buschauffør en glad hilsen ved at sende en sms eller mms. Du kan læse mere om kampagnen på buschauffor.dk, hvor du også finder kundernes og chaufførernes sms’er og historier.

Jeg transporterer mig oftest rundt i byen på min cykel. Når jeg så kører i bus, virker det på mig, som om bussen er fyldt af mange trætte mennesker, der måske har haft en lidt hård dag, og ikke har let til smil. Det må kunne mærkes som buschauffør.

Af den grund virker kampagnen meget positiv på mig – også selvom det i sidste ende handler om at skaffe flere kunder til busserne. Jeg håber at chaufførerne får alle de glade hilsener at se – og hvis du også vil være helt sikker på at det sker, kan du jo altid stikke ham eller hende et helt personligt smil lige dér – jeg er sikker på det virker.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar