Sådan gør du jobbet sjovt igen – interview med Alexander

Arbejdsglæde i medierneDer er et længere interview med mig i Ehvervsbladet i dag. Fra artiklen:

På papiret er jobbet det helt rigtige. Du får en fin løn, arbejdstiderne er i orden, og egentlig er du dér, hvor du gerne vil være. Alligevel nager kedsomheden. Arbejdsglæden er simpelthen forduftet.

Den følelse oplever de fleste på et eller andet tidspunkt i løbet af deres arbejdsliv. Ifølge stifter af Projekt Arbejdsglæde og forfatter af flere bøger Alexander Kjerulf, som blandt andet rådgiver personer, der føler, de er ved at brænde ud, skyldes arbejdslede i langt de fleste tilfælde ubalance inden for særligt to områder, nemlig resultater og relationer.

– Når jeg taler med mennesker, der egentlig synes, at de har et godt job, god løn og gratis kaffe, men alligevel føler, at der mangler et eller andet, er det er ofte folk, som er gået i stå rent fagligt. Hvis vi laver det samme i for lang tid ad gangen, mister vi glæden, fordi vi ikke udvikler os, siger han.

Læs hele artiklen her – der er også konkrete tips til, hvordan du skaber mere arbejdsglæde for dig selv!

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar