20. april og 4. maj 2021 online kursus: Styrk arbejdsglæden

Styrk arbejdsglæden
Dette kursus er for dig der vil gøre en forskel på din arbejdsplads. Vi sætter fokus på arbejdsglæde og hvordan du kan være med til at tage ansvar for at skabe mere arbejdsglæde – for dig selv og for dine kolleger. Naturligvis med en masse konkrete redskaber, du kan bruge bagefter.

Om dagen
Kurset er baseret på den nyeste forskning og viden om arbejdsglæde og mange års erfaring. Det bliver inspirerende, sjovt, håndgribeligt og brugbart. Vi veksler mellem oplæg, dialog, refleksionsøvelser og gruppearbejde, så forbered dig på at deltage aktivt i dialog med os og de andre deltagere.

Du vil gå fra kurset med:

 • Viden og inspiration baseret på positiv psykologi
 • Forståelsen for hvad der giver arbejdsglæde
 • Værktøjer du kan bruge til at skabe arbejdsglæde
 • Forståelsen for værdien af dine og andres styrker/svagheder

Så du kan:

 • Skrue op for din og andres arbejdsglæde
 • Øge samarbejdet
 • Navigere i travlhed & forandringer og derved forebygge stress.
 • Skabe positive forandringer.
 • Finde og dyrke dine og andres styrker
 • Styrke arbejdsglæden helt lavpraktisk

Deltagere fra vores tidligere arbejdsglædeambassadørkurser sagde bl.a.:

Jeg er uddannet Arbejdsglædeambassadør! Det er en kasket jeg er stolt af at have på og jeg kan kun bære den fordi jeg november 2019 deltog i et fantastisk kursus hos Arbejdsglæde nu.

Mine kolleger har, efterfølgende, taget godt imod alle de ideer og forslag jeg har præsenteret dem for. Alt sammen interessante og arbejdsglædeskabende initiativer, som er nemme at implementere i enhver organisation. Og hver og en er kommet fra kurset.

Der lærte jeg bl.a. hvad arbejdsglæde er og hvorfor det er så vigtigt. Og så har jeg fået vigtige værktøjer til at holde fast i glæden i hverdagen Også i travle tider med skarpe deadlines og – til tider – store daglige forandringer. Jeg har fået øjnene op for, hvor vigtig arbejdsglæde er, samtidigt med at det er sjovt og nemt at holde fast i.

– Ulla Michael, Adm.Chef Danske Arkitektvirksomheder

Agenda dag 1 – tirsdag d. 20. april 2021:
08:45 Introduktion
09:15 Arbejdsglæde – hvad er det og hvorfor er det vigtigt?
10:15 Pause
10:30 Værdien af dine og andres styrker/svagheder
11:30 Sådan styrker du arbejdsglæden
12:00 Dag 1 slutter

Agenda dag 2 – tirsdag d. 4. maj 2021:
08:45 Siden sidst
09:15 Værktøjskassen
10:15 Pause
10:30 Sådan fastholder du arbejdsglæden
11:45 Opsummering og afslutning
12:00 Dag 2 slutter

Kurset afholdes virtuelt via Zoom.

Pris
DKK 2.500 ekskl. moms per deltager

Prisen inkluderer:

 • 1-dags kursus (2 halve dage) med 2 erfarne undervisere
 • Oversigt med praktiske tips og værktøjer
 • Alle slides og materialer
 • Kursusbevis

[button color=”#ffffff” background=”#EE7501″ size=”large” src=”https://www.tikko.dk/event/styrk-arbejdsglaeden-4755/”]Køb billet her[/button]

Har du brug for en faktura via EAN? Ikke noget problem – send en mail med jeres faktureringsdetaljer til info@arbejdsglaedenu.dk.

Du vil blive undervist og inspireret af 2 meget erfarne undervisere. Begge certificeret i positiv psykologi i USA og hver med mere end 10 år erfaring.

Arlette Bentzen 
Arbejdsglædetekspert, underviser og foredragsholder

Arlette har været en del af konsulentvirksomheden Arbejdsglæde.nu siden 2010. Arlette har holdt over 400 foredrag og workshops om arbejdsglæde i alle typer virksomheder – store og små, private og offentlige, i Danmark og i udlandet. Arlette brænder for at flytte mennesker og sætter en ære i at bruge videnskaben og få den omsat til praktiske tips og værktøjer. I 2017 blev Arlette certificeret i Positiv Psykologi, i USA, med Tal Ben-Shahar som hovedunderviser.

René Oehlenschlæger 
StyrkeTræner, forfatter og foredragsholder

René er, som den første i Danmark, uddannet i positiv psykologi i USA under Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. René har siden 2010 i sin fars firma o2.nu delt sin omfangsrige viden om positiv psykologi på en inviterende og involverende måde, der giver deltagerne lysten og redskaberne til at videreudvikle sig fagligt og personligt. I 2018 debuterede han sammen med Mikael Kamber som forfatter, da de udgav bogen STÆRKERE – Dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder.

Vær opmærksom på:

For at deltagerne på kurset får størst udbytte, gennemfører vi kurset med minimum 10 personer og maksimum 30 personer. Hele dagen afholdes på dansk.

Vores afbestillingsregler er:
Afbestilling op til 2 måneder før kursusstart: 100% refusion
Afbestilling op til 1 måned før kursusstart: 50% refusion
Afbestilling modtaget derefter refunderes ikke, men billetten kan overføres til en anden person før kursusstart.

[button color=”#ffffff” background=”#EE7501″ size=”large” src=”https://www.tikko.dk/event/styrk-arbejdsglaeden-4755/”]Køb billet her[/button]

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar