22/10 Kl. 10.15 – 11.30 København: Rundvisning hos SEB Pension

Blomsterkrans i ferietiden - billede og idé fra SEB Pension

Tag med os på en rundvisning hos SEB Pension, en arbejdsplads der har arbejdet seriøst, kreativt og strategisk med arbejdsglæde de sidste par år og fået fantastiske resultater ud af det.

Det fortalte de bl.a. om på vores konference i år – se de fantastiske indlæg her.

Mød bl.a. Helene Neergaard der har været tovholder på SEB Pensions performance rejse med arbejdsglæde som en vigtig byggeklods. Hun vil fortælle hvordan de er lykkedes med at bruge arbejdsglæde til at øge både performance og kundetilfredshed og vise os mange af de initiativer, der har skabt arbejdsglæde i en ellers meget konservativ og resultat-orienteret arbejdsplads.

Der er kun 15 pladser og rundvisningen er primært for dig, der har en aktiv rolle i at forbedre arbejdsglæden på din arbejdsplads, f.eks. som del af HR, som leder eller som en del af en indsats for det psykiske arbejdsmiljø.

Dato og tid: torsdag den 22/10-2015 kl. 10:15 – 11:30
Adresse: SEB Pension – receptionen 1. sal, Bernstorffsgade 50, 1577 København V
Pris: Gratis

Tilmelding via billetto.

 

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

1 kommentar

  1. Fantastisk initiativ med den rundvisning- se arbejdsglæde-praksis med ‘egne øjne’. Håber flere virksomheder får mulighed for at gøre det samme. Begejstrede hilsner :-)

Skriv en kommentar