30. april 2019 kl. 19:00 – 21:00 Gratis foredrag København: Ledelse med glæde

Undersøgelser viser meget tydeligt, at lederens adfærd er afgørende for arbejdsglæden. Gode ledere motiverer deres medarbejdere, giver dem energi og skaber en arbejdsglæde, der får medarbejderne til at gå den ekstra mil for kunden og for arbejdspladsen. Dårligere ledere derimod skaber frustration, frygt og stress.

Kom til gratis foredrag – med mulighed for at forudbestille bogen med rabat

Kom til vores gratis åbne foredrag og lær alt om en ny ledelsesstil, der fokuserer mere på at gøre hvad der er godt for medarbejdere og kunder, end på kortsigtede forretningsresultater. En form for lederskab, der har glæden i centrum.

Temaerne:

  • Hvordan kan ledere selv bevare arbejdsglæden i deres karriere.
  • Hvordan kan ledere skabe mere energi, arbejdsglæde og motivation for deres medarbejdere.
  • Hvorfor glade ledere skaber bedre resultater.
  • Fantastiske eksempler på glade ledere og glade virksomheder.

Dato og tid: Tirsdag den 30. april 2019 kl. 19:00 – 21:00
Adresse: MBK, Pilestræde 61, 1112 København K (se i google maps)
Pris: Deltagelse på foredraget er gratis, og du kan desuden vælge at købe bogen “Ledelse med Glæde” for  kr. 150. Normalpris for bogen er kr. 200. De forudbetalte bøger udleveres til foredraget. Der vil ikke være ekstra bøger til salg til foredraget.

Arrangementet er gratis, og det er en god ide at tilmelde dig i en fart – pladserne plejer at ryge hurtigt. Hvis der skulle vise sig at være alt optaget, er der mulighed for at komme på venteliste.

Tilmeld dig via billetto eller find din billet direkte nedenfor

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar