Materialer Arbejdsglæde Live! 2024

Materialer Arbejdsglæde Live! 2024

Tak for din deltagelse i Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen! Dit bidrag var med til at skabe en fantastisk stemning og gjorde dagen uforglemmelig. Vi håber, at du har fået masser af inspiration og konkrete værktøjer med hjem til at styrke trivslen og arbejdsglæden på jeres arbejdsplads.

Vi har samlet materialerne fra konferencen til dig her på siden. Sørgede du for billetter til dine kolleger, vil vi bede dig om at dele siden med dem også :-)

Talernes slides

Herunder kan du se talernes slides fra Arbejdsglæde LIve! 2024 konferencen. Klik på billedet for at downloade talerens pdf.


Videoerne med arbejdsglædeinitiativer

På konferencen viste vi nogle små videoer med arbejdsglædeinitiativer, fra nogle glade virksomheder. Du se dem alle på vores YouTube-kanal – ArbejdsglædeTV, i playlisten “Glade virksomheder“.

Heartcount Arbejdsglædemåling

Arlette nævnte Heartcount, som et værktøj vi anbefaler til at måle arbejdsglæden i virksomheder. Tag endelig fat på os, hvis du er nysgerrig og vil høre mere. Du kan læse meget mere om Heartcount her:

Billeder fra dagen

Vores fantastiske fotografer Jonas & Nikolaj fra Signal Media, fotograferede dagen igennem. Her er et lille udsnit af billederne fra dagen. Vi kommer løbende til at dele flere billeder på vores sociale medier.

Musik fra dagen

Vi er blevet spurgt om vi vil dele vores playliste med den musik vi spillede i pauserne på konferencen – og det vil vi rigtig gerne. Du finder vores playlister under Arbejdsglæde nu’s profil på Spotify:

Giv os din mening og dine guldkorn fra dagen

Du kan gøre os rigtig glade, hvis du vil bruge et par minutter på at fortælle os, hvad du syntes om Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen. Vi er også nysgerrige på hvad du har taget med af gode idéer (guldkorn). Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du udfylde vores evalueringsskema ved at trykke på knappen herunder – på forhånd tak.


Vi håber, at materialerne vil være nyttige i jeres fortsatte arbejde med at skabe en endnu gladere arbejdsplads. Efter sommerferien, modtage du desuden en e-bog med guldkorn fra konferencen – både dem I selv skrev på Take Away-væggen og dem fra evalueringsskemaet. Dette som en lille reminder, og med forhåbninger om at du (og I på jeres arbejdsplads) vil sætte initiativer i gang for arbejdsglæden. Tag endelig fat på os, såfremt I har brug for hjælp eller sparring.

Vi ser frem til forhåbentlig at få lov til at følge jeres rejse, og til at mødes igen til fremtidige arrangementer. Vi lover at sende besked, når billetsalget til Arbejdsglæde Live! 2025 åbner.

Glade hilsner
Arbejdsglæde nu