Arbejdsglædekonference 17-18.maj 2018 i København

Woohoo!!! Indtil videre har vi deltagere fra 13 lande, når vi i maj måned afholder vores årlige konference om arbejdsglæde. Det bliver som altid en konference med inspiration, videnskab, praksis, masser af energi og selvfølgelig konkrete tips og redskaber til hvordan I kan tage hjem og skabe endnu mere arbejdsglæde.

Der kommer 12 spændende talere og dagen styres naturligvis igen i år af Mikael Kamber (journalist og forfatter). Der er stadig ledige billetter, og der er grupperabat ved min. 3 personer fra samme firma. Læs mere om konferencen her

På forhåbentligt gensyn 17-18.maj i København :-)

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar