Mandagstip: Glad nisse

Mandagstip Photo by Chonesstoc Canva Pro 1200x675px

Mandagstip: Glad nisse

Mange danske arbejdspladser har en nisseordning, hvor man laver små anonyme drillerier henover december måned. Det kan være rigtig, rigtig sjovt, men det kan blive endnu bedre, ved at vende den om og fokusere på de søde overraskelser.

Dette mandagstip er super enkelt, til gengæld glæder du dine kolleger – og når du glæder andre bliver du ifølge masser af undersøgelser selv gladere.

Skift drillenissen ud med en glad nisse

Du skal – i alt sin enkelthed – overraske mindst en kollega med en sød overraskelse. Din kollega må ikke vide at det er dig. Du skal lege den hemmelige men venlige nisse, der går rundt og laver små søde overraskelser. Det kan være det blot sker en enkelt gang. Eller hvis du har overskud til det, kan det være noget der sker flere gange. Måske for forskellige kolleger.

Hvis du har ekstra meget overskud, kan du sørge for at alle dine kolleger har en person han/hun skal være sød nisse for. Alle der har lyst kan fx. trække lod om hvilken kollega de skal være nisse for. På denne måde sørger du for at alle er med, og at alle får søde overraskelser i december måned. Men husk – det er sjovest hvis man ikke ved hvem der er ens nisse ;o)

Jo flere søde overraskelser du når at give – des gladere bliver du selv :o)


Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar