Mandagstip: Gækkebreve og påskeæg

Mandagstip

Her i påsketiden er det oplagt at klippe et gækkebrev til en kollega (eller flere), og se om de kan gætte hvem det er fra. Husk at have påskeæg klar hvis du nu bliver gættet.

Charlotte sendte os et billede af dette gækkebrev hun havde fået, hvor hun gættede på at det var fra os. Det var desværre ikke os der havde sendt hende gækkebrevet, men vi håber hun fandt den glade gækker. :-)

gækkebrev

Louise fra DSA mødte ind på job og fandt denne søde overraskelse på sit tastatur – vi kan sagtens forstå at hun blev meget glad. Og gættede på at afsenderen er IT og Support. :-)
Gækkebrev_DSA

Du kan også udnytte muligheden for at pynte op til påske, eller gemme påskeæg på arbejdspladsen og arrangere en æggejagt blandt alle kollegerne.

Uanset hvad du finder på, ønsker vi dig rigtig god fornøjelse.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik. Se alle vores mandagstips her eller køb bogen 52 Glade Mandage i Arbejdsglædeshoppen.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar