Konkurrence: Vis os hvordan du glæder din kollega

Uventet venlighed kaffe TAK

Er der noget bedre end at gøre andre glade? Det er svært at komme i tanke om. Derfor kaster vi en konkurrence på banen, for at opfordre dig til at glæde en kollega. Og når vi samtidig er i gavehumør er der også mulighed for at vinde en lille præmie for at deltage i facebook-konkurrencen.

Hvad skal jeg gøre for at være med?

1

 Overrask en kollega med noget du ved vil skabe glæde.

2

 Tag et billede af jer – altså en “wefie”

3

 Læg billedet på facebook sammen med en lille forklaring på hvad du gjorde for at glæde din kollega. Nævn os i dit opslag ved at bruge @arbejdsglaede og sørg samtidig for at dit opslag er offentligt (den med den lille globus), så vi kan se det.

Har du ikke adgang til facebook, kan du vælge at sende os dit billede og historie via mail i stedet.

Hvad kan jeg vinde?52 Glade Mandage

De første 50 der deler billede og historie med os via facebook eller mail senest mandag den 15. februar vinder et gratis eksemplar af bogen “52 Glade Mandage” og 50 små kort med teksten “Din arbejdsglæde gør glad – tak!”.

Er du blandt de 50 første, kontakter dig via facebook tirsdag den 16. februar for at høre hvortil præmien skal sendes. Har du indsendt billedet på mail, kontakter vi dig via mail.

Det med småt

Ved at dele billedet med os giver du os (Arbejdsglæde nu) ret til at benytte det på vores blog og facebook-sider.

Alle kan deltage, men vi forbeholder os retten til udelukkende at sende præmier til adresser i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne).

Konkurrencen er ikke købsbetinget og på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med, Facebook.

TAK

Vi har nu afsluttet vores lille februar-konkurrence og vil gerne sige TAK til alle jer der deltog. Vi har sendt en mail til alle der har deltaget, så vi kan få en adresse hvortil vi kan sende præmien. Har du deltaget via facebook, har vi sendt en besked den vej igennem. Beskeden er sendt fra Patricia og du finder den ved at kigge i “andre beskeder”.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar