Ny taler til Arbejdsglæde Live! 2012

Ny taler til Arbejdsglæde Live! 2012

Aaaaaargh: Vi har lige fået at vide at en af vores hovedtalere på Arbejdsglæde Live! 2012 konferencen ikke kommer alligevel. Lise Egholm, årets leder i Danmark 2011 og leder for Rådmandsgades Skole er blevet indkaldt til møde hos Undervisningsministeren samme dag og har (fuldt forståeligt) sagt ja til den mulighed.

Men WOOHOO: Vi har fundet en fantastisk erstatning, for Alfred Josefsen har sagt ja til at komme i stedet for.

Alfred har netop meldt ud, at han stopper som direktør i Irma p.gr.a. utilfredshed over, at de flytter Irmas hovedkvarter fra Rødovre hvor det altid har ligget til Albertslund hvor resten af COOP har til huse – der står mere her.

Dermed går en æra til ende i Irma og Alfred er nu fri til at kigge fremad og give sit bud på en ledelses-revolution i Danmark. Og det er ingen hemmelighed, at Alfred mener at arbejdsglæde er en central faktor i god ledelse.

Vi er selvfølgelig ked af, at Lise måtte melde fra, men vi glæder os enormt til at se Alfred igen (han talte også på vores konference i 2010 – du kan se hans indlæg her).

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar