Arbejdsglæde event hos Lector

Hos Lector i Charlottenlund er de rigtig glade :o) De har sågar deres eget arbejdsglædemanifest :-)

Hos Lector har de også nedsat et arbejdsglædeudvalg, og de laver hver måned et nyt arbejdsglæde event . Her i marts måned har de været super kreative med deres konkurrence. Arbejdsglædeudvalget har med Jan i spidsen lavet en konkurrence hvor fart, spænding og fingerfærdighed var i højsædet. Han har kreeret en video der forklarer om konkurrencen, som naturligvis er frivillig. Og herfra Arbejdeglæde nu-højsædet vil vi blot sige “Godt gået!” – I er simpelhen bare for seje.

Hvad konkurrencen går ud på vil jeg ikke afsløre her, men blot opfordre til at kigge med :o) Se videoen her

Skrevet af Arlette Bentzen

Arlette er certificeret i positiv psykologi og har mange års erfaring som underviser og foredragsholder og har været en del af Arbejdsglæde nu siden 2010. Arlette får arbejdsglæde af at flytte mennesker og når der opstår ny energi hos den organisation hun har arbejdet med.

Skriv en kommentar