Tak for arbejdsglæde

Tak for Arbejdsglæde kort

Jeg har lige holdt en workshop for IT-virksomheden Lector i Charlottenlund og de har virkelig taget budskabet til sig og har lavet ugentlige aktiviteter for arbejdsglæden lige siden.

De fik bl.a. udleveret vores Tak For Arbejdsglæde Kort, og prøv lige at se, hvad Michael fra Lector skriver:

I fredags var jeg ude og køre med en bus og chaufføren på bussen udviste en utrolig arbejdsglæde og sagde goddag til alle der trådte ind i bussen. Der var ingen der sagde goddag tilbage, men det slog ham ikke ud og han fortsatte ufortrødent.

Da jeg skulle af, gik jeg op til ham og sagde at det havde været en fornøjelse at køre med ham og han havde gjort min dag bedre. Jeg stak ham også et af de arbejdsglædekort vi fik udleveret i onsdags. Han takkede og sad og kiggede lidt på kortet. Jeg så at han først stak det ned i en sidelomme på busdøren, men ret hurtigt hev han det op igen og lagde det på sin billetautomat, så han kunne kigge på det når han kørte.

Det var sgu helt rart og jeg havde det selv ret godt resten af dagen.

Prøv det!

Sådan Michael! Godt gået!!

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar