Morgenkaffe med smil

Jeg tager Metroen på arbejde – det er jo aaaalt for koldt til at cykle :o)
Her til morgen var det en tur med bonus. Jeg mødte nemlig Aleksander fra Nescafé, det spurgte om jeg ville have en gratis kop kaffe.

Aleksander var rigtig glad, og vil fik en kort snak om at sprede arbejdsglæde og om folks reaktioner. Han sagde:

I sidste uge var vi i Magasin, og der var folk virkeligt glade for at se os. Her i Metroen er der også mange der bliver glade, men vi kan også mærke, at der er mange der har lidt travlt.

Mødet mindede mig om at slappe af og tage det roligt på vej til arbejde. Metroen kører jo i fast tempo (præcist som S-toget, bussen og køen på motorvejen) så det nytter jo ikke noget at stresse over det. Vi når det nok alt sammen. Alligevel når mange at stresse op allerede inden de kommer på arbejdet.

Hvis du ofte stresser på turen til arbejdet, så prøv i morgen at tage det med ro. Prøv hvad det betyder hvis du ankommer bevidst glad og afslappet på jobbet, klar til at klare dagens udfordringer.

Tak for kaffe, og fordi I valgte en sjov og konstruktiv vinkel på markedsføringen. Det virker – nu er det også nævnt her ;o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar