Mandagstip: Skriv din egen afskedstale


Forestil dig, at du har været i dit nuværende job i nogle år, og nu er på vej til nye udfordringer. Det er den sidste dag i dit nuværende job, og alle dine kollegaer og venner er inviteret til afskedsreception for at fejre dig, for at sige pænt farvel til dig. Og måske for at sikre at du rent faktisk stopper :)

Til den afskedsreception bliver der holdt en tale for dig, om dig. Talen kommer bl.a. omkring:

  • Hvad du stod for i firmaet
  • De resultater du har skabt
  • De mennesker du har hjulpet og hvordan du gjorde
  • Hvad dine kollegaer har værdsat ved at arbejde sammen med dig
  • Hvad de vil savne ved dig.

Din opgave er at skrive den tale du håber bliver holdt for dig. Den behøver ikke at være lang, bare 3 til 5 afsnit der fremhæver alle de gode ting. Husk, en afskedstale vil aldrig blive brugt til at fremhæve begåede fejl eller manglende evner. Det vil altid være en god tale.

Det virkelige spørgsmål her er: hvad vil du gerne huskes for? Hvordan vil du gerne huskes? Og hvad vil du gerne efterlade firmaet som din arv? Kig på din tale og spørg dig selv hvad du kan gøre for at leve op til det.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

1 kommentar

Skriv en kommentar