Mandagstip: Gå udenfor!


Gå udenfor! Det er denne uges mandagstip, ganske enkelt.

Når frokostpausen nærmer sig, så planlæg at få lidt frisk luft udenfor efter frokosten. Det kan være en lille gåtur rundt om bygningen, blokken, parkeringspladsen, eller hvad du lige har i nærheden. Har du mulighed for det, så tag gerne en kollega med på turen – både for selskabets skyldt og så er det en super måde at lære dine kollegaer bedre at kende.

Frisk luft, bevægelse og nye omgivelser for en stund, resulterer ofte i at du vender tilbage til dagens arbejde med fornyet energi, og er meget friskere til at løse de opgaver der venter resten af dagen.

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Udgivet
Kategoriseret som Mandagstips

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar