I dagens anledning

Da vi fra ledelsens side gentagne gange har oplevet forskelle i hvordan folk administrerer deres pause vil vi fra om 2 uger indføre et nyt pause system i firmaet.

Det betyder i praksis en form for kontrol med hvornår du holder pause og hvor lange de er.

Der vil komme scannere på ting som udgangsdøre, kaffemaskiner og toiletter hvor du skal svipe dit kort for at komme ind/ud og for at trække kaffe/te gå til frokost etc. Der vil blive lagt 10 minutters pause til de personer som ryger. Er du ikke ryger vil du ikke nyde glæde af dette.

Bruger man mere tid end de tilladte pauser vil der blive trukket fra ens flex konto eller KOMdags konto. Er disse tomme bliver det trukket fra O dagene og/eller ferie dagene.

Systemet er i brug i flere virksomheder efterhånden for at kortlægge de ansattes pauser.

Vi håber I vil værdsætte systemet da det skal skabe ensartethed om hvornår folk holder pauser.

På vegne af Ledelsen

I dag er traditionelt en stor dag for lanceringer af store nyheder (det må være noget med forårs-optimisme at gøre) og således fik jeg ovenstående videresendt fra en ven, som ville fortælle om et nyt tiltag der er taget i virksomheden. Jeg tænker umiddelbart “smart, rigtigt set og noget der skaber resultater” ;o)

Min kilde oplyser i øvrigt, at “hit-raten” var ca. 50%, dvs. halvdelen hoppede i med begge ben. Det positive side af den historie er, at så har de altså 50% super-kvikke medarbejdere, og så står det da vist meget godt til i det pågældende firma :o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar