Ros, ros og mere ros

HurraUndskyld mig et øjeblik mens jeg praler – men vi har simpelthen fået så meget ros her på det sidste :o)

Beskæftigelsesministeriet skriver:

Alexander Kjerulf var begejstringen selv og meget, meget glad. Han udstrålede energi med høj stemmeføring, klar tale og direkte øjenkontakt… Uanset hvad var effekten af hans oplæg både til at se og føle… Det fik os op af stolene og gav os noget at tænke over.

CSC Sverige er også glade:

Har bara hört positiva omdömen om ditt framträdande här hos oss på CSC i Stockholm. Det var synd att du inte stannade och såg vilka frön du sått, hela kvällen gick alla omkring och high-fivade och gjorde dubbeltummarna upp med högre och högre You Rock.

Advokatfirmaet Rønne og Lundgren skriver:

Vi er rigtig glade efter dit foredrag! Jeg har kun fået positiv respons fra deltagerne.

Og en deltager på en konference hvor vi talte skriver:

Jeg må sige jeg først oplevede dig som lidt af en sprællemand, men i guder du styrer for vildt. Dejligt lavpraktisk så alle kan forholde sig til hvad der bliver sagt og ikke mindst er i stand til at udleve ændringerne fra day one.

Tak for et super cool indlæg. Jeg vil forsøge at min øverste ledelse overbevidst om at du skal holde et indlæg for hele vores organisation. Det kan ALDRIG skade :O)

Jon har også modtaget roser for et godt udført arbejde hos danske virksomheder. Således skriver Post Danmark:

På vegne af deltagerne i workshoppen “Projekt arbejdsglæde” i torsdags skal jeg hilse mange gange og sige tak for nogle rigtig gode timer.    …og:

Tak for godt seminar i torsdags – du er dygtig og meget motiverende :-)

Fra DJØF fik Jon denne High Five:

Vi er rigtig glade for din deltagelse på Djøfernes Karrieredag. Jeg selv som værtinde og deltager i dit oplæg, fik en mægtig god start på dagen. Og rent fagligt også en bekræftelse på effektiviteten af glæde og positivisme i arbejdslivet.     .…og en deltager supplerede:

Tak for et inspirerende og entusiastisk oplæg

International Business College fatter sig i korthed:   :o)

Mange tak for i går, vi har fået mange positive tilbagemeldinger.

DrugMode i Odense (medicinalvirksomhed…. ikke fra tøjbranchen:0) gjorde noget ved sagen:

…i den bedste arbejdsglæde-ånd, vil vi hermed gerne sige tusind tak for et fantastisk og inspirerende foredrag. Det har så sandelig sat gang i nogle tanker – og tænk engang, vi skal faktisk ud og finde frem til vores egen helt personlige Elefantorden her i eftermiddag. Glæder os meget til at introducere den ide for resten af vore kolleger. (…) Tusind tak – Godt Gået – Thumbs Up… og hvad det nu ellers hedder! Vi vil i hvert fald holde dig og Projekt Arbejdsglæde i mente til vort eget firmaarrangement engang i fremtiden.

Som vi altid siger: Selvros er velros :o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar