Jeg er nævnt i New York Times

Arbejdsglæde i NY TimesWooo-hooooo: Jeg er nævnt i New York Times! De refererer til en artikel jeg har skrevet om, at “Kunden har altid ret” er noget vrøvl. Fra artiklen:

It may seem counterintuitive to argue that it may be better sometimes for business owners to worry more about their business than about a particular customer. But Alexander Kjerulf, a business consultant, argues just that on his Web site, Chief Happiness Officer (positivesharing.com).

Se artiklen i NY Times her.

Læs min oprindelige artikel om “The Customer is Always Right” her (på engelsk).

Se flere af mine medieoptrædener her.

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar