Verdens bedste lortejob

Berlingske har en artikel om den sidste tur med chokoladevognen – lastbilen der tømte Københavns lokummer.

Det er tidlig morgen på Affaldsstationen R98s parkeringsplads.

René Robinson-Bendsen og Erik Lybæk er ved at gøre klar til den sidste køretur med chokoladevognen, som den lille lastbil med lokumstønder på ladet kaldes. De to har hentet københavnernes latrinaffald igennem henholdsvis otte og ti år. Og det er med en vis portion vemod, at de nu sætter sig til rette i de slidte blå sæder i den lille lastbils førerhus og tænder for morgenradioen en allersidste gang.

“Det er det bedste lorte-job, vi nogensinde har haft,” siger René Robinson-Bendtsen, der er fast “lorte-mand”, mens Erik Lybæk er afløser.

SÅ skulle det vist være slået fast, at man kan finde arbejdsglæde i ALLE jobs, og jeg tror jeg vil bruge lidt tid i dag på at glæde mig over, at mit job ikke indebærer at jeg skal slæbe på menneskelige efterladenskaber :o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar