Arbejdsglæde – sådan!

SolsikkeMette Christiansen, som er HR-koordinator hos Vestforbrændingen, deltog i mit gratis gå-hjem-foredrag i sidste uge, og blev inspireret til at prøve nogle af de metoder jeg taler for. Og det virker åbenbart :o)

Her er hvad hun gjorde:

Jeg printede et billede af en skøn solsikke ud i farver og hang det op foran min chef’s computer og skrev – ” jeg bliver lige så glad ved tanken om, at du er min chef som ved synet af denne smukke blomst”

& hun blev vildt glad og skrev “sådan redder man lige min dag” og kom ind og sagde “hvor er du bare fantastisk” :-)

Godt gået Mette!

Hvem kunne du glæde på arbejdet i dag?

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar