Konference billetsalget åbner 4. december

Billetsalget åbner - Arbejdsglæde Live! 2024

Konference billetsalget åbner 4. december

Vi glæder os vanvittig meget til næste års arbejdsglæde- konference. Vi har fra tidligere deltagere hørt, at det både er den bedste og sjoveste konference de nogenside har været på.

Arbejdsglæde Live! 2024, arrangeres af Arbejdsglæde nu, men har en masse andre spændende mennesker på scenen. Ligesom på konferencen i år, vil du opleve eksperter indenfor hver deres felt, samt forskellige case stories, fra virksomheder som har gjort noget der har påvirket arbejdsglæden positivt. Så du får ikke kun en fantastisk dag, men også en masse idéer samt konkret inspiration med hjem.

Dagens konferencier, som både præsenterer og stiller talerne skarpe spørgsmål, er som altid den gode Mikael Kamber.

Vi håber at du allerede har sat et stort X i kalenderen d. 16. maj 2024. Og vi anbefaler at du tager nogle af dine kolleger med, så I er endnu flere der kommer inspireret tilbage.

Flere har spurgt til hvornår billetsalget åbner – det gør det mandag den 4. december 2023.

Billetterne sælges efter “betal det I kan-princippet”, så både offentlige og private virksomheder har mulighed for at deltage. I kan vælge mellem 3 billetpriser: kr. 2.500 / 3.200 / 4.000 + moms pr. person.

Arbejdsglæde Live! 2024 - billetsalget åbner den 4. december 2023

Vil du være blandt de første der sikrer dig plads på konferencen?

Vi har allerede modtaget de første reservationer af billetter, fra deltagere på dette års konference. Du kan reservere billetter og få en personlig mail når billetsalget åbner, ved at sende en mail til info@arbejdsglaedenu.dk med info om hvor mange billetter du ønsker at reservere til Arbejdsglæde Live! 2024 konferencen.

På gensyn!

Relateret

Se videoer fra tidligere Arbejdsglæde Live! konferencer

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar