Mere kunderos

I sidste uge holdt jeg foredrag for laboratorierne i Xellia, en dansk medicinalvirksomhed, der har det formål, du kan se i billedet ovenfor. Xellia laver bl.a. Vancomycin, som er et af de få antibiotika, der stadig kan stoppe multi-resistente bakterier og dermed redde mennesker fra farlige infektioner.

De har lige sendt os denne feedback på foredraget:

“Jeres seminar gav os ord og tal på hvorfor arbejdsglæde er så vigtigt, og vi fik hjælp til at fokusere og fastholde arbejdsglæden på vores arbejdsplads. Jeres seminar har virkelig givet hele området et stort tiltræng løft – Tak!”

– Morten Rank, People Manager, Chemical Laboratory, Xellia Pharmaceuticals

Woohoo :)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar