Mandagstip: Arranger noget hyggeligt med kollegaerne


Vi er overbeviste om at arbejdsglæde afhænger især af to ting: Resultater og Relationer. Resultater som når man føler man gør en forskel. Og relationer som når man kan lide de mennesker man er omgivet af på arbejdspladsen.

Denne uges mandagstip fokuserer meget på relationsdelen, for er det muligt at kunne lide nogen man ikke kender? Og kender du dine kolleger? Altså sådan udenfor arbejdet? Nej? – jamen så!

I dag skal du arrangere noget socialt for dine kollegaer. Og her taler vi altså ikke om noget meget avanceret, der koster dig masser af energi og overskud du måske ikke føler du har. Tænk enkelt, tænk hyggeligt. Det kunne være en fælles tur i biografen eller teateret. Det kunne være en tur på skøjtebanen, eller en bowlingbanen. Det kunne være en spilleaften, hvor forskellige brætspil kommer ud af skabet, eller en filmaften, hvor du viser din yndlingsfilm for kollegaerne.

Sådan et socialt arrangement virker bedst hvis deltagerne gør det fordi de har lyst. Så derfor: Inviter og lav det sammen med de kollegaer der har lyst. Der er med garanti flere der har lyst, efter de har hørt de glade historier fra første gang I mødtes udenfor normal arbejdstid. :o)

Vores mandagstips er enkle, nemme og sjove ting du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget man kan gøre på højest 5 minutter. Når du prøver det, skriv en kommentar og lad os vide hvordan det gik.

Se alle vores mandagstips her.

Skrevet af Patricia

Patricia spreder arbejdsglæde 'backstage' og holder styr på de administrative opgaver i Arbejdsglæde nu.

Skriv en kommentar