Ros fra IKEA

De sidste 3 måneder har vi samarbejdet med IKEA Taastrup om at skabe mere arbejdsglæde i deres varehus, og første del af projektet er nu gennemført.

Deres baggrund for projektet er klar – glade medarbejdere giver glade kunder og mere salg:

Hos IKEA Taastrup har vi en målsætning om at blive en endnu gladere arbejdsplads. Vi tror på at dedikerede og motiverede medarbejdere skaber gladere kunder og bedre købsoplevelser. I vores 3-årige businessplan er hovedfokus ”Staff Attitude & Helpfullness” og midlet arbejdsglæde.

Vi er en central del af projektet, i tæt samarbejde med deres HR-afdeling. Vi har:

  • Designet og afholdt et 2-dages kursus for lederne, hvor alle ledere lærte om arbejdsglæde og hvordan chefer skaber mere af den for sig selv og deres medarbejdere.
  • Bidraget til et kick-off event for alle medarbejdere.
  • Designet og afholdt 18(!) halv-dages workshops for alle medarbejdere og ledere.
  • Designet en proces for resten af 2010, så IKEA kan fortsætte den positive udvikling.
  • Bidraget med inspiration, sparring og gode ideer i det hele taget.

Det er gået fantastisk – både medarbejdere og chefer har taget utroligt positivt imod forløbet.

Vi bad varehuschef Peter Steenberg og marketingchef Helle Schmidt om at evaluere vores samarbejde, og her er hvad de skrev om os:

Projekt Arbejdsglæde har været en kæmpe inspiration, og har øst af deres viden, og ikke mindst erfaringer med brugbare værktøjer i forhold til at formidle og udvikle arbejdsglæde. I det hele taget har Projekt Arbejdsglæde udgjort en stor del af processen fra starten med form og indhold, til i dag hvor de bidrager til at afvikle interne IKEA workshops i arbejdsglæde for samtlige vores medarbejdere.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så dedikerede mennesker, for de mener det alvorligt, og deres glæde ved det de gør, kommer fra hjertet.

Vi behøver vel ikke at sige, at det er vi meget stolte af :o)

Skrevet af alexander

Alexander stiftede Arbejdsglæde nu i 2003 og er en af verdens førende eksperter i emnet. Han har skrevet 5 bøger om arbejdsglæde og holdt hundredevis af foredrag i næsten 50 lande.

Skriv en kommentar