Energi på job

Sagt om foredraget

“Det var et fantastisk indlæg, som gav energi og lyst til at køre lidt mere på. Arlette er fuld af god energi og det smitter.”
– NNIT

Om foredraget

Vi holder foredraget for både små og store grupper – en enkelt afdeling eller hele virksomheden. Det varer 1-2 timer.

Foredraget indeholder fysisk bevægelse som ALLE kan være med til, og deltagerne får prøvet øvelser der er lette at implementere på jobbet. Det er levende, sjovt og energisk og deltagerne får konkrete redskaber, som de kan bruge til at skabe mere energi og bevægelse i løbet af arbejdsdagen.

Hele foredraget er baseret på den nyeste forskning, der blandt andet har vist, at mennesker der sidder ned meget af dagen, har et dårligere helbred – også selv om de i øvrigt er i god form. Bevægelse giver energi – og energi er vigtig for produktiviteten og innovationen samt for medarbejdernes motivation. Vi giver dig fakta og gode råd om hvad du selv kan gøre, for at skabe mere energi i løbet af arbejdsdagen.

Indhold

Bevægelse på jobbet skaber energi og arbejdsglæde. Foredraget indholder et miks af foredrag samt fysiske og praktiske øvelser der bl.a. handler om:

  • Hvorfor skal du bevæge dig i løbet af arbejdsdagen?
  • Hvordan holder du energien oppe hele dagen?
  • Let fysisk bevægelse hvor alle kan være med.
  • Redskaber, tips og metoder der bare virker.
  • Gode måder at skabe energi på.

Pris

Klik her for at se vores priser.

Referencer

Novo Nordisk, NNIT, Beskæftigelsesministeriet, LEO Pharma m.fl.

Book os

Ring til os eller send en mail for at booke os – du kan se vores kontaktinformation her. Vi kan med det samme fortælle dig, om vi har en ledig foredragsholder på en given dato og fortælle mere om det praktiske.

Kontakt os også endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

Skriv en kommentar